3 gouden tips

Jij hebt je kindje verloren en bent in de rouw. Het is het grootste verdriet in je leven en je vindt het moeilijk om daarmee om te gaan. En dat is heel begrijpelijk! Het is zo'n grote schok en je zoekt naar hulp om de pijn te verzachten.

Met deze 3 gouden tips help ik je om je vandaag al wat beter te voelen.

In het rouwproces na het verlies van je kindje, waardoor je hard moet werken, is het soms heel heftig wat je aan gevoelens en ervaringen mee maakt. Ik help je graag door mijn inzichten, die ik na het verlies van mijn dochtertje Fleurtje heb gekregen, met jou te delen.  Ze hebben mij weer lichtpuntjes gegeven in mijn zoektocht naar zachter verdriet. En nu nog helpen ze me elke dag.

Vanuit het verlies van Fleurtje 22 jaar geleden ondersteun ik nu mama's die ook dit verlies meemaken.

Benieuwd naar wat ik met je wil delen? Vraag de 3 gouden tips hieronder aan! Ik wens je een lichtpuntje vandaag!

Vraag mijn 3 gouden tips aan zodat je je vandaag al wat beter voelt!