“Afbakening”

Zo mooi dat de treurwilg als één van de eerste bomen frisgroen blad krijgt.

Mag de mama van een kindje dat 2 of 5 maanden na de geboorte is overleden ook naar jou voor ondersteuning? Deze vraag kreeg ik pas en ik heb daarover nagedacht.

In eerste instantie dacht ik dat ondersteuning voor mama’s van kindjes die tijdens of net na de zwangerschap zijn overleden een goede “afbakening” was. Door mijn ervaring met Fleurtje, die tijdens de zwangerschap overleed in de 29e week, leek het me beter om dat aan te houden.
Maar ik vind het eigenlijk heel raar om een grens te stellen. En toen dacht ik aan een boodschap doorgegeven door medium Mieke Dengerink aan mij:

Fleurtje vertelde dat ze zo blij is dat ik dit werk doe! En dat er een rij met kindjes achter haar staat. Zij willen heel graag dat hun moeders bij mij komen. Fleurtje zei: mama doet dat één voor één. Ze gaf ieder kindje een rood hartvormig kussen om op te zitten en een glaasje limonade. Ze mogen nog even geduld hebben. 

Dit beeld blijft me bij.

Ben je mama van een vroeg in het leven overleden kindje en denk je dat ik iets voor je zou kunnen betekenen of wil je dat invoelen, neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan komen we er samen achter of ik je iets kan bieden.

Wacht jouw kindje in de rij?

Je kunt me appen of bellen op nummer 06 – 308 63 653 of mailen via de contactpagina.

Je bent van harte welkom.

Of je vertelt in je omgeving over mijn werk? Ik ben je dankbaar!

Een lieve groet van Vlindermama Jeanette