Bart gaat fietsen

Als je kind of kinderen komen te overlijden dan is dat een verschrikkelijke ervaring. Heel belangrijk is het dan om herinneringen te maken. En foto’s zijn daarin heel helpvol. Er zijn stichtingen in Nederland die fotografen kennen die ze op de meest onmogelijke tijden op pad sturen om een reportage te maken. De fotografen doen dit vrijwillig. Zo kunnen ouders met hun kind(eren) op de foto op de meest intense momenten van hun leven. En er later steeds weer naar kijken en de herinneringen levend houden. Ouders met het kind/de kinderen, het hele gezin, wat er maar gewenst is. Het is heel belangrijk voor de ouders om het grote verlies te kunnen  doorleven.

Bart is de trotse oom van een neefje waar hij 2 jaar geleden veel te snel afscheid van moest nemen. Hij merkt dat zijn zus en zwager veel hebben aan de dierbare en mooie momenten die de fotograaf van Stichting Still heeft kunnen vastleggen.

Daarom gaat Bart fietsen, een grote uitdaging om in 24 uur 445 km door alle 12 provincies te gaan.

En natuurlijk aandacht en wat centjes te vragen voor Stichting Still. Want ook Stichting Still legt de herinnering vast als je leven even stilstaat.

Hij gaat komende zaterdag 19 september om 24 uur van start in Groningen. Hij fietst dus zondag 20 september de hele dag door Nederland. Je kunt Bart volgen op Facebook Stichting Still: op de fiets 445km 12-provincies in 24uur.

En wil je graag doneren, dan is dit de link.

Veel succes Bart, een prachtig initiatief voor een heel belangrijk doel!! Mijn support heb je!!

Mooi weekend voor jullie allemaal.

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie