BEVRIJDING

Vandaag is het Bevrijdingsdag als herinnering aan 74 jaar geleden toen Nederland bevrijd werd van oorlog. Een feest na een verschrikkelijke periode.

Bevrijding is op veel meer fronten mogelijk. Als je je kunt bevrijden van het idee dat het verlies en het verdriet over moeten gaan. Als je kindje in of na de zwangerschap doodgeboren is en je mag gaan inzien dat je het verdriet niet weg hoeft te stoppen. Of je leert dat je verdriet en gemis niet verwerkt moeten worden alsof het ooit over gaat. Of dat je er geen punt achter hoeft te zetten.

Dat je veel fijner leeft met het idee dat je het verdriet en verlies met je mee neemt. Dat het er mag zijn en je er ruimte aan mag geven. Hoe fijn zal het zijn als je de deksel niet meer op het verdriet hoeft te drukken maar dat het met kleine beetjes naar buiten mag komen.

Bij mij kun je op een veilige plek het verdriet toelaten en vertellen over je kindje en je verlieservaring. Ik ontvang je met warmte en luister, luister én luister. Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur. Dan merk je of je je bij mij op je gemak voelt en een traject wilt starten om jezelf te BEVRIJDEN van ideeen die je niet helpen en weer met alles wat er is te kunnen LEVEN!

Bel, app of mail me, Vlindermama Jeanette, 06 – 308 63 653 of jeanette@vlindermama.nl.

Dank je wel voor het lezen en je aandacht voor mijn mooie werk.