Blij ei

In mijn blog Ik voldoe niet van een aantal weken geleden vertelde ik jullie over een EMDR-sessie die ik begin maart zelf heb ondergaan. Ik sprak toen het verlangen uit om zonder belemmering te kunnen zijn wie ik ben met mijn familie.

Nou, ik ben afgelopen weekend met mijn familie geweest. Na de tweede nacht beschouwde ik in bed wat er veranderd was.  Ik heb daar twee nachten heerlijk geslapen. Dat lukte meestal niet zo goed. En ik rebbelde honderd uit. Heel bijzonder. Ik sprak zonder rem, kon gewoon vertellen wat ik meegemaakt heb of mijn mening geven. En er kwam ook nog een situatie waarin ik mocht oefenen met de zin: ik ben goed zoals ik ben. Ik realiseerde me dat ik er mag zijn, ongeacht wat ik doe.

Nu ik weer een paar dagen thuis ben realiseer ik me dat ik me vrijer voel. Er is een last met veel gedachtes van me af gevallen. Daarom voel ik me nu een blij ei!!!!

Eigenlijk denk ik: als ik dit eerder geweten had???? Nu op mijn 63e hiervan bevrijd worden is een heel groot geschenk en daar ben ik heel dankbaar voor. Maar ik roep het maar van de daken:

Heb jij het gevoel dat je belemmerd wordt door een nare ervaring of ervaringen uit het verleden? Kom naar me toe en we bespreken je ervaring. Je bent van harte welkom! En als we een sessie afspreken dan ben jij de baas, ik duw en trek niet. Vanuit je eigen gevoel en gedachten gaan we op pad. Ik heb geen protocol, ik kijk en luister naar jou en alles mag er zijn.

Hier kun je een vrijblijvend gesprek aanvragen. Ik ben er voor jou. Ik wens jou ook dat vrije gevoel en dat je je een blij ei voelt!

Heb een heerlijk Paasweekend!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie