Creatieproces

Lieve mensen,

In vier weken tijd heeft mijn missie zich laten zien en heb ik met hulp van een aantal mensen er vorm aan mogen geven.

Mijn coach Jasper van Wordragen van StartersSucces Oss Bernheze schudde aan mijn ideeen en daardoor werd ik wakkerder. Hilde van Engelen wilde me interviewen (de achternaam zegt het al) om mijn missie helder te krijgen en daar werd duidelijk dat mijn hart ligt bij het ondersteunen van moeders die ook een kindje verloren hebben.

Na een mail aan een aantal fotografen over geknakte voorjaarsbloem met vlinder ? kwam Petra van der Tuin met het aanbod om iets voor mij te tekenen! Daar ontstond het mooie beeldmerk! Daaruit heb ik kleuren gekozen voor de website, Facebook en het promotiemateriaal. De kleur geel heeft als hexcode DE9726. Fleurtje is in 1997 geboren op de 26e (augustus). Zo bijzonder!!

De cursus The Artist’s Way bij Anneke van Lee helpt me om de innerlijke criticus op te merken en te weten dat het niet dienend aan het creatie-proces is en weer door te gaan.

Okee, en hoe heet dan mijn website? Van Vlinderkindje (bezet) kwam ik op, ingeving ? vlindermama, het gaat me om de mama’s! Die aangemaakt en teksten erop gezet. Lay-out aangepakt en kwam het mooie idee om als logo de eerste stap van de levensbloem-mandala te gebruiken. Dank aan Willemien Geurts voor het mij leren tekenen van de levensbloem en de support bij het kleuren! Ik had niet helemaal de opdracht gevolgd en spontaan waren er vlinders aan de buitenrand ?? Ik heb verleden jaar de hele levensbloem ingekleurd. Zo hoort het ? maar mijn lieve zusss Hennie stuurde me onlangs de eerste stap weer. En dat is nu mijn logo. Een zwangerschap met als verwachting een ingekleurd leven maar het was anders, bij de eerste stap was het eigenlijk al klaar. En zo is het.

Mijn creatieproces in het kort met meer bijdrages van dierbare mensen om me heen. Foto’s van Gerry van Hintum, Alice Liedenbaum en Gerhard Christenhuis. Annet Abrahamse heeft met teksten geholpen en Nico steunt me met luisteren en mail-instellingen. En Suzanne Beekenkamp heeft me geholpen met het hoe en wat voor blogs en social media!

Ik ben zo dankbaar! Dit kan ik niet plannen. Het gecreëerde is veel mooier dan ik kon bedenken! Magisch! Op naar het bekend maken van mijn missie en mama’s ondersteunen.

Dank voor je aandacht voor mijn proces en daardoor je support! ??❤️?????