Creaties en Fleurtje jaar geleden in BRP

Gisteravond was de Vlindermama Creatief Impressie van de ziel-workshop. Een heel bijzondere workshop die ik samen met Petra van der Tuin heb georganiseerd. Met Petra’s begeleiding hebben we creaties gemaakt met ecoline. Ik deel graag mijn creatie en een zin uit de boodschap die ik van mijn dochter Fleurtje mocht ontvangen: “Ik kijk naar jou.”
Er gebeurde nog veel meer. Als je nieuwsgierig bent geworden, houd dan mijn website en Facebook/Instagram in de gaten. In april komt deze workshop weer.

Vandaag een jaar geleden heb ik bij de gemeente Fleurtje laten registreren bij mijn naam in de BRP (Basis Registratie Personen). Zo mooi dat dat nu kan met de wetswijziging van ruim een jaar geleden. Onze kindjes krijgen de erkenning. Ze zijn hier geweest, in de buik van de moeders, en mogen genoemd worden en dus nu ook geregistreerd. Dar ben ik heel blij mee.
De gemeente gaat er heel zorgvuldig mee om. Ze nemen de tijd en regelen een  ruimte. Er is ruimte en tijd voor jullie verhalen. Heel bijzonder vond ik dat. Dus als je nog twijfelt dan helpt mijn ervaring wellicht om het toch te doen. Hier vind je mijn blog over het registreren van Fleurtje van vorig jaar.

Zondag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Helaas wordt dat dit jaar niet in het TBL georganiseerd. Verleden jaar had ik daar mijn “coming-out” als Vlindermama. Een heel bijzondere dag. Ik vind het belangrijk om als moeders op deze dag bij elkaar te kunnen komen en tijd te nemen om vrouw-zijn en moeder-zijn van al onze kinderen aandacht te geven. Daarom heb ik een workshop

Vlindermama Creatief Collage

gepland om van 14:00 uur tot 16:30 uur samen te komen en een collage te maken over dit onderwerp. Je mag foto’s of andere aandenkens meenemen om in de collage te verwerken. Hier zijn stapels tijdschriften, papier, plaksel en scharen. Meer informatie vind je hier.

Dank weer voor je aandacht.

Heb een mooi (carnavals)weekend.

Lieve groet van Jeanette
Vlindermama.nl

Plaats een reactie