Drie evenementen in oktober

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de drie evenementen in oktober!

De voorstelling Er was eens een Zieltje op zondag 18 oktober is in verband met de veranderde regels nu over twee voorstellingen verdeeld in 2 x 30 personen en UITVERKOCHT! De aanmelders worden begin volgende week over de voorstellingen van 13:30 uur en 16:00 uur verdeeld.

Voor de Lichtjesceremonie op zaterdag 31 oktober om 19:00 uur hebben we het programma rond, een fotografe en een harpiste zijn bereid mee te werken en er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. En een mail naar jeanette@vlindermama.nl is voldoende om mee te doen om een kaarsje of kaarsjes aan te steken voor je kind(eren) en de namen te noemen. Het is een kleinschalig evenement buiten bij Vlinderboek in het Elzeneindpark in Oss. Wel blijven we op 1,5 meter. We verwelkomen je graag.

En volgende week zondag 11 oktober de expositie Stilgeboren & jong overleden kinderen op het podium. Ook dat gaat door!. Wel met wat aanpassingen om er een veilig en mooi evenement van te maken. Marcel en ik verzorgen om 11:15 en 14:15 uur een lezing en jullie mogen kaarsjes aansteken voor jullie kinderen en hun namen noemen. Je mag ook op jouw tijd binnenlopen om de expositie te bekijken. De ogen van moeders en andere familieleden staan centraal op het podium om altaar in de Pauluskerk. De foto’s van de moeders die aan hun kind denken zetten we in het licht.

Marcel maakt ook nieuwe foto’s van de ogen van moeders, vaders, zussen, broers, opa’s en oma’s denkend aan het overleden kind.

Voor een bezoek moet je wel aanmelden door even een mail naar jeanette@vlindermama.nl te sturen. Zet daarin even of je op jouw tijd binnenloopt of naar welke lezing je wilt komen en met hoeveel personen. Dan bevestigen we je aanmelding en krijg je het protocol gestuurd. Daarna ben je van harte welkom tussen 11 en 16 uur.

Meer informatie over deze evenementen vind je hier.

We kijken naar jullie uit!

Een goed weekend!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie