Een kadootje voor jou

Hoe gaat het met je? Wordt het leven saai of word je juist overspoeld met prikkels? Deze tijd kan veel extra onrust, angst en spanning geven. We zijn veel binnen, moeten afstand houden en kunnen moeilijk afleiding vinden. Thuiswerkers en kinderen in één ruimte of juist heel stil omdat we niet bij elkaar op de koffie kunnen. En als je dan ook zelf bezig bent met rouw-werk om het verlies van je kindje(s) dan is dat heel veel bij elkaar.

Hoe vind je nu een rustmomentje voor jezelf. Ik ga je ermee helpen! Met dit kadootje kun je even uit de drukte en stress van de dag stappen. Een rustmoment voor jou alleen. Je gaat even zitten in een stoel en dan start je mijn kadootje.

Ik wens je een fijn rustmoment toe. Even naar jezelf, geniet ervan!

Om jou te ondersteunen, ik ben er voor jou en je hoeft het niet alleen te doen.

Klik op onderstaande knop en je kunt het kadootje uitpakken!

Heb je behoefte om even je hart te luchten, dan kun je me mailen (jeanette@vlindermama.nl) of bellen (06 – 308 63 653) en spreken we snel af. We maken contact met bellen, whatsapp, zoom of skype, het kan allemaal, aan jou de keuze.

Als het lukt, geniet van de zon en de hogere temperaturen, de vogels die fluiten, de lente, de knoppen en bloemen. Heb een weekend met rustmomentjes.

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie