Er was eens …

Het is gelukt! De familievoorstelling Er was eens een Zieltje komt naar Oss!! Op zondag 11 juni spelen Babette Holtmann en Hans Kunneman hun voorstelling van 14:00 – 15:00 uur in de Paulus in Oss.

Op 18 oktober 2020 hebben ze dat ook gedaan, in een heel rare tijd net vóór een lockdown, wat hadden we geluk. Maar ja, dit is natuurlijk veel fijner. Iedereen is welkom!!!

Begin dit jaar kreeg ik van Linda, de toermanager van Babette en Hans het verzoek om de voorstelling nog een keer te organiseren. GRAAG!!!

Het is zo mooi, denk je even in. Het boekje Het sprookje van de dood is mijn favoriete boekje. Het geeft zo mooi weer hoe je ook naar het leven en de dood kunt kijken en zo het beter “begrijpt”. Ik haal daar zoveel steun, troost en inzichten uit, waardoor ik het ben gaan vertellen in mijn omgeving. Niets gebeurt voor niets. Er zit altijd een plan achter wat we meemaken, en juist achter de moeilijke en verdrietige ervaringen zit een parel. En ja, dat vergt omdenken. Zo mooi om dit door te mogen geven.

 Dus zeg ik JA tegen de toermanager en ga met Frank van de Paulus in overleg. En we zijn eruit! Datum geregeld en afspraken gemaakt. Zo gaaf!!

Dus heb jij de kans om deze prachtige voorstelling te gaan zien en ervaren. En neem vooral je kind(eren) en/of kleinkind(eren) mee! Tickets voor kinderen tot en met 11 jaar zijn goedkoper.

Tickets kun je hier bestellen!

Alle informatie over de voorstelling vind je hier.

Ik heb al voorpret en verwelkom je/jullie heel graag op zondag 11 juni vanaf 13:30 uur in de Paulus in Oss!!

Mooi weekend!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie