“Feest”maand

“Feest”maand

Het is alweer bijna december. De feestmaand bij uitstek. Maar het doet voor mensen die een geliefde of zelfs een kindje verloren ook veel pijn. Het zijn juist die dagen, Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw die het zo moeilijk maken. Normaal gesproken ga je aan de gang om kadootjes te kopen en gezelligheid in huis te maken maar daar ben je nu helemaal niet voor in. En heel begrijpelijk.

Om je heen is iedereen druk doende met inkopen en de kerstboom versieren, afspraken maken voor Kerst  en jij voelt zoveel weerstand daartegen. Hoe ga je daarmee om?

Stop je het liefst je hoofd onder de dekens en wacht tot het 2 januari is?  Hoe organiseer je het voor jezelf zodat het misschien een beetje dragelijker wordt?

Het is zo persoonlijk, je mag er met mij over praten. Je bent van harte welkom. Lucht je hart en vertel je weerstand. Het is goed. En we kijken samen wat voor jou nu nodig is om de “Feest”dagen te overleven.

Ik heb het zelf meegemaakt dus gun jezelf een gesprek met mij. Neem contact met me op per telefoon, app, (06-308 63 653) of mail jeanette@vlindermama.nl.

Mijn praktijk is verhuisd naar De Bongerd 60 in Oss. Lekker bij de warme kachel met een kop thee of koffie. Je bent van harte uitgenodigd.

Mocht je graag in je eigen omgeving willen praten met mij of ben je niet in de gelegenheid om naar Oss te reizen dan kun je een Skype sessie afspreken. Ik kan dan geen thee voor je inschenken maar het gesprek is bijna net zo goed te doen als in de praktijk. Dus laat het me weten! Ik help je graag om deze maand door te komen.

Een lieve groet van Jeanette
Vlindermama.nl

Plaats een reactie