Fleurtje in mijn ogen

Deze foto is gemaakt toen ik bij Marcel van Still in your eyes was. Ik zat tegenover hem en sloot mijn ogen. Ik mocht aan Fleurtje denken of haar uitnodigen. Ik dacht, natuurlijk, aan haar en nodigde haar uit bij mij te zijn. Op het moment dat ik mijn ogen opende nam hij deze foto. Er is ook maar één foto gemaakt. Hoe mooi is dit, ze is nog steeds (still) in mijn ogen en ze is stilgeboren. Ik kan geen woorden vinden om wat ik zie te beschrijven. En dat is goed. Helemaal goed. Ik ben zo dankbaar dat ik met dit project mee mag doen. Hij maakt een boek met allemaal foto’s en verhalen over de moeders en de kindjes. Dank Marcel en andere moeders, het wordt prachtig.

Wil je ook met zacht verdriet kunnen zijn? Heb je daar nog steeds moeite mee? Heel begrijpelijk want als je kindje stilgeboren wordt dan is dat zo’n vreselijke ervaring. En na jaren kun je nog steeds veel verdriet om het verlies hebben. Vraag een gratis gesprek aan om te praten over je verlies. Ik ondersteun je zodat je kunt groeien naar leven mét het verlies en verdriet wat zacht is.

Lieve hartegroet van Vlindermama Jeanette

Plaats een reactie