Fleurtjedag

Vandaag is het Fleurtjedag. Op 26 augustus 1997 werd onze dochter Fleurtje dood geboren. Dat is vandaag 22 jaar geleden. In deze 22 jaren is er een verzachting van het verdriet gekomen. Niet van de ene op de andere dag maar geleidelijk aan. Twee jaar geleden konden we vieren dat Fleurtje 20 jaar in ons leven hoort. Dat was best een stap maar het voelde goed om er zo naar te kijken. Klinkt gek hè! Vieren dat je een kindje verloren hebt. Maar ze heeft ons zoveel gegeven waar we dankbaar voor zijn. Ze is nooit meer uit ons leven weggegaan. Wel fysiek maar niet uit onze harten. En nu ben ik zo dankbaar voor wat ze mij brengt bij het vormgeven van mijn missie. Mama’s ondersteunen die ook een kindje tijdens of na de zwangerschap verloren hebben zodat hun verdriet ook verzachten mag. Het kan echt, ik bewijs het en ik gun het jou ook!

Vandaag staan we stil bij de stille geboorte en branden een kaarsje. Vaak gingen we, als we op vakantie waren, een kerk opzoeken en een kaarsje voor Fleurtje aansteken. Vandaag gewoon thuis met een petit Fleurtje, een heerlijk klein gebakje, een boeketje uit de tuin en een mooie vlinder. En vooral ben ik heel dankbaar voor alle inzichten die we mochten ontvangen door haar komst.

Neem contact met me op als je hiernaar verlangt en er ook naartoe wilt groeien! Bel of app me op 06-308 63 653 of mail naar jeanette@vlindermama.nl. Je bent van harte welkom!

 

Plaats een reactie