Geluksvogel

Allereerst nog de beste wensen voor 2023. Ik ben er een beetje laat mee maar heb genoten van rust en ruimte rondom de feestdagen. En om weer inspiratie op te doen. Het mooie was dat het eerder stiller werd. Eerst vond ik daar wat van, maar het was fijn. Altijd aan staan is niet de bedoeling. En nu merk ik dat de flow weer in het werk komt en de tips en kansen vanzelf op mijn pad komen. Heel bijzonder om te merken en ik bedank mijn lieve Fleur daarvoor.

Afgelopen week was er alweer een Familieopstelling in de mandala-workshop met lieve Willemien. We genieten er elke keer weer van. De mooiste tekeningen komen tevoorschijn en we “lezen” ze met veel aandacht en plezier. Het is elke keer weer bijzonder om te zien dat met intuïtief tekenen na de meditatie van Willemien zoveel geduid kan worden. Echt heel mooi! Er komen nog meer workshops aan. Op donderdag 2 februari (VOL) en donderdag 23 maart en meer. Kijk maar hier naar de data en informatie.

Ook met Medium Noëlle komen er twee avonden aan. De eerste, vrijdag 10 februari, komt ze voor consulten. Er is nog plek om 19 en 21 uur. En ze komt vrijdag 10 maart weer, maar dan voor een avond met psychometrie. Dan ben je met een aantal mensen bij elkaar en krijg je allemaal boodschappen aan de hand van foto’s of objecten van overleden dierbaren. En ik noem het nog een keer: ook foto’s of objecten van nog hier op aarde zijnde dierbaren mag je neerleggen. Een object van jezelf leidt naar een boodschap over jou. We zijn heel benieuwd hoe die avond zal verlopen. Ze geeft deze al in Arnhem en dat loopt fijn. Van 19:00 tot 22:00 uur of zolang als nodig is. Alle informatie vind je hier.

En ik vertel graag dat op vrijdag 20 januari de eerste Rode Tent van dit jaar is. En het wordt een traditie: Moodboard maken met knippen en plakken met de intentie voor 2023. Altijd een fijne avond! Informatie daarover vind je hier.

Aanmelden kan per mail naar jeanettedekruijk@icloud.com.

Wens je een heel mooi weekend, lekker uitwaaien!! Oh ja, ik zag deze week drie keer een ijsvogel vliegen, wat een prachtige kleuren!! De eerste keer een blauwe streep haha, maar de derde keer zelfs zittend op een tak en nog een keertje omdraaien met de oranje borst!! Schitterend!!!

Liefs van geluksvogel Jeanette

De foto’s zijn gemaakt door Gerhard Christenhuis.

Plaats een reactie