Ik had in een keer weer alles voor mijn ogen

Onlangs had ik een gesprek via Skype met Linda.  Zij heeft als waardering via waardebepaling achteraf gekozen om een recensie te schrijven. Heel graag deel ik haar woorden:

“Ik wil me even voorstellen. Ik heet Linda, ik heb vier jaar geleden mijn zoontje verloren wegens vroeggeboorte (28 weken). Mijn zoontje heeft 11 dagen gevochten voor zijn leven en ook als niet mog reizen was ik elke dag bij hem maar ik zorgde ook voor twee kindjes zijn broertje en zusje.

Het was en is een nachtmerrie die je nooit vergeet. Op mijn lichaam had ik mijn zoontje en ik voelde alles (pijn, maar ook het stoppen van zijn hartje) want hij was nog kunstmatig beademd zodat we konden afscheid nemen. Ik dacht dat ik stort helemaal in. Dankzij mijn dochtertje en zoontje voor welke ik zorgde ben ik doorgegaan ook al heb ik het niet kunnen verwerken.

Nu was ik in gewenste verwachting, zo blij en de 17de (april) had ik miskraam. Heftig is dat, want ik had in een keer weer alles voor mijn ogen.

Ik heb gereageerd op Facebook op de site van Jeanette “Vlindermama” en eerste gesprek gehad via skype. Zelf dacht ik even proberen en het voelt geweldig. Met iemand kunnen praten die mij begrijp, die het snap en weet hoe het voelt. Ik heb ook mooie advies gekregen die ik nu volg en ik zelf voel dat ik stap voor stap in mijn hoofd tot rust komt. Ik volg zelf de gesprekken want ik vind het echt geweldig.”

Dank je wel, Linda, voor je vertrouwen. We zijn nu samen op pad om te kijken hoe je dit kindje in je leven kunt verweven.

Het is zo fijn om er te zijn voor Linda. Het belangrijkste voor haar is dat ik ook een kindje verloren heb in de zwangerschap en dus weet wat je als moeder meemaakt. Daarnaast luister ik en geef je tips om kleine veranderingen te krijgen in je kijk op je grote verdriet en verlies.

Ook jij kunt met me in gesprek. In de praktijk om 1,5 meter, wandelend op 1,5 meter of online, bellend, jij mag het bepalen. Ik ben er voor jou, je staat er dan niet alleen voor.

Schrijf een mail naar jeanette@vlindermama.nl of app of bel me op 06– 308 63 653.

Mijn werk mag je zelf achteraf waarderen. Kijk hier hoe dat werkt. En als je dat lastig vindt, dan overleggen we.

Ik wens je een zonnig weekend!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie