Ik hoef niet meer naar mijn angst te luisteren

Naar aanleiding van één EMDR-sessie bij mij begin maart schreef Natascha op 29 maart haar ervaring op:

“Onlangs had ik bij Jeanette mijn allereerste EMDR sessie en daar heb ik enorm veel aan op dit moment in mijn leven!! Het onderwerp voor mij was “onveilig voelen” en er is nu een verschuiving gaande in mij naar steeds meer “veilig voelen”.

Het komt regelmatig vanzelf in me op dat ik veilig ben en dan voel ik dat mijn lichaam zich ontspant en wordt mijn hoofd ook een stuk rustiger.

Het voelt als langzaam maar zeker overgaan van het gevoel van “overleven” naar “leven”. Ik voel meer rust en ruimte in mezelf en voel me steviger en krachtiger!!

Dank je wel lieve Jeanette voor de mooie en waardevolle sessie!!🙏🌹😊

Hartelijke groet,
Natascha Zegers”

En afgelopen woensdag schreef Natascha het volgende: “Wat ik bij jou heb geleerd komt steeds meer naar de voorgrond: “Ik ben veilig”.  En daardoor ontstaat zoveel ruimte in mij … ik hoef niet meer naar mijn angst te luisteren… want ik ben lekker veilig. “

Mijn EMDR-sessies kan ik gelukkig weer in de praktijk geven. De stoelen staan op 1,5 meter en ik hoef je niet persé aan te raken! Heb je (heel) nare ervaringen meegemaakt die je nog steeds belemmeren, heb je angst(en), voel je je onveilig en wil je daaraan werken en het achter je kunnen laten? Dan ben je van harte uitgenodigd. We gaan samen kijken wat er verzacht of geneutraliseerd mag worden en jij blijft de baas!

Ik werk met waardebepaling achteraf. Dat betekent voor jou dat je na de sessie zelf bepaalt wat het je waard was. Meer informatie vind je hier.

Spreekt dit je aan, neem dan contact met me op en we maken een afspraak! Je kunt mailen naar jeanette@vlindermama.nl of bellen/appen naar 06 – 308 63 653.

Je bent ook welkom als je geen verlies van een kind(je) kent.

Heb een mooi weekend.

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie