Jij kent het ook

Jij kent het ook, een kind verliezen

Het is zo fijn om met een moeder te praten die ook het verlies van een kind of kinderen kent. Ik krijg dat regelmatig te horen. En dat is ook zo. We hebben allemaal ons eigen verhaal en rouwen op onze eigen manier. Maar in de basis herkennen we onze gevoelens en dat is helend. Daarom vind ik het belangrijk om moeders ook onderling met elkaar in contact te brengen.

Door naar workshops van Vlindermama te gaan kan dat al heel eenvoudig. Een Middag met Mieke en de creatieve workshops brengen veel herkenning en steun voor elkaar. En daar houd ik van. We kunnen elkaar bekrachtigen en daarmee elkaar helpen.

Bij de familievoorstelling Er was eens een Zieltje op zondag 18 oktober in de @Paulus in Oss wordt daar ook gelegenheid voor gegeven. Na de voorstelling is er koffie/thee/limonade en lekkers en word je uitgenodigd om in gesprek te gaan. Er zullen meerdere moeders zijn die het verlies van een kind of kinderen kennen. Je kunt 1 op 1 of in een klein groepje met elkaar praten. Voel je daartoe uitgenodigd. We steunen elkaar op deze manier.

Net als vlinders die de nectar uit de bloemen van de vlinderstruik halen mogen jullie je verhalen met ons delen. Kom je je voeden? We zien en spreken je graag!

Een heel fijne dag nog,

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie