Kleinschalig en daardoor mooi en persoonlijk

Gisteravond is de Lichtjesceremonie geweest. Ik was onder de indruk van de moed van ouders om te komen, de openheid over hun verliezen en het verdriet en de liefde die naast elkaar bestaan. Ieder verlies heeft een ander verhaal en het mocht er allemaal zijn. We staken om beurten kaarsjes aan, schreven de namen op en noemden ze. Tussendoor speelde Nicole harp, lazen we gedichten voor en één gedicht was geschreven door Elianne, de moeder van Noor. Zo bijzonder!

Ik wil graag met jullie delen wat ze vandaag geschreven heeft, samen met haar man.

Hoi Jeanette,
Heel erg bedankt voor de lichtjesavond. We vonden het mooi om Noor op deze manier in het licht te zetten. 
Het was fijn en licht. Samen met de andere sterrenouders- en andere naasten hebben we stil gestaan bij de kindjes die zo vreselijk gemist worden. 
De avond was kleinschalig, en daardoor mooi en persoonlijk. Er was ruimte voor persoonlijke verhalen, er was een prachtig harpspel, en vooral liefde. Zoveel liefde voor onze lieve kindjes. Onze Noor zal zich geliefd voelen 💞
Liefs Johnny en Elianne 

Dank jullie wel, ik ben zo dankbaar. Reken er maar op dat volgend jaar weer een Lichtjesceremonie komt. Ik houd van het kleinschalige waardoor we in verbinding zijn met elkaar en ik ook in gesprek kan met de ouders en andere deelnemers.

Heel veel dank aan alle bezoekers en veel sterkte op jullie levenspad met de grote verliezen.

Warme groet,


Jeanette

Plaats een reactie