Later… als ik dood ben

In maart werd ik aangenaam verrast door het verzoek van Marlies Bol om een interview over mijn werk te geven voor haar magazine Later… als ik dood ben. Ze schreef me het volgende: “Wij besteden in het magazine aandacht onder andere aan stil geboren kinderen. Jouw initiatief van Vlindermama mag wat ons betreft zeker niet ontbreken. Wat mooi hoe je vanuit eigen verdriet er voor anderen bent. Voor mij herkenbaar omdat LATER… ook zo is ontstaan.”

In de eerste editie kun je het verhaal van Marlies lezen, ze verloor heel plotseling haar 3e kind, zoon Pim.

Ik ben heel dankbaar dat er zo’n mooi artikel is ontstaan. Dank je wel hiervoor Marlies en ik wens je veel vervulling met je mooie magazine! “De Glossy die je laat nadenken over het afscheid en gedenken.”

Het artikel kun je hier lezen.

Je kunt het gratis magazine hier bestellen.

Ben je geraakt? Is jouw kind overleden en vind jij het moeilijk om erover te praten? Ik ben ervaringsdeskundig en ondersteun je met liefde. Je kunt hier contact met me opnemen.

Heb een mooi weekend met zon!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie