Lichtjesceremonie

In deze tijd is het belangrijk om lichtpuntjes te blijven zien. We hebben blijkbaar behoefte aan licht, de kerstverlichting heb ik nog niet zo vroeg al gespot in de straat en bij mezelf. De donkerte wat minder maken is fijn.

De Lichtjesceremonie kon eind oktober niet doorgaan doordat er geen evenementen plaats mochten vinden. Deze ceremonie heb ik officieel aangevraagd bij de gemeente, dus kon het niet doorgaan. Vlinderboek is natuurlijk bij uitstek de plek om deze ceremonie bij te doen. Maar ik houd niet van afzeggen, dus het idee om de ceremonie te verplaatsen naar de Pauluskerk was geboren! Dank je Freddy! En na de geslaagde zondagen in oktober in de Pauluskerk, was het maar een kleine verandering. De datum is zaterdag 12 december 2020 van 19:00 tot 20:00 uur.

Als je er al eens binnen bent geweest, er staat nog steeds een heel groot altaar op het podium. En daar willen we de kaarsjes voor onze kinderen aan gaan steken en de namen noemen. De ruimte is groot en je kunt met gemak afstand houden.

We hebben een harpiste bereid gevonden om voor ons te spelen. En we lezen een aantal gedichten voor die passen bij de ceremonie.

Je hoeft alleen even een mail te sturen naar jeanette@vlindermama.nl. Dan weten we vooraf wie er komen en we kunnen maximaal 30 personen ontvangen.

Samen tijd maken voor en aandacht geven aan onze kinderen door ze in het licht en de liefde te zetten, ik kijk ernaar uit, samen met Freddy en Chantal.

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie