Lichtpuntje

Allereerst de beste wensen voor vandaag en alle andere dagen van 2021. Ik wens het je terwijl ik weet dat als je je kind(eren) verloren hebt, het meer overleven is in plaats van elke dag goed. En het verlies kan al jaren geleden gebeurd zijn. Het is zo ontzettend verdrietig, zo’n klein kindje dat dood gaat. Het is bijna niet te bevatten. Het is het grootste verdriet in je leven en een strijd die je elke dag levert.

Maar wat als je toch weer een lichtpuntje kunt gaan zien? Door erover te gaan praten en daardoor bij je gevoel te komen? En dat het gevoeld mag worden? Ja, dat is een moeilijke stap. Je wilt het niet voelen want het doet zoveel pijn. Maar het is DE manier om stap voor stap van overleven naar leven te gaan. Heb jij de moed om deze stap te zetten? Ik begeleid je liefdevol en Ik wandel naast je op dit stukje levenspad van jou. Samen zoeken we naar lichtpuntjes en maken we je levenspad lichter doordat het licht van je kind(eren) erop schijnt.

Deze week kreeg ik een lief kaartje van Maxime Laarmans. Ze schrijft:

                              Want uit twee kaarsjes
                              Komt een zee van licht


                              Bedankt voor de bijzondere ceremonie en alles wat u doet.

Ze stak voor drie overleden kindjes van haar vriendin een kaarsje aan bij de Lichtjesceremonie van 12 december 2020. Jij bedankt voor je komst Maxime, zo’n meelevend gebaar voor je vriendin en dank voor je mooie woorden.

Voel je de behoefte om een lichtpuntje te gaan vinden? Vraag dan hier een vrijblijvend gesprek aan. Ik ga graag met je op pad.

Ik wens jullie veel lichtpuntjes dit nieuwe jaar om jullie pad te verlichten. Fleurtje verlicht mijn pad al een aantal jaren. Daar ben ik zo dankbaar voor. Ik wens dat ik een voorbeeld voor jullie ben dat je weer kunt leven na het verlies van je kind(eren).

Lieve groet van Jeanette

Plaats een reactie