Mama’s met Mieke middag

De eerste Mama’s met Mieke middag is een feit.

Mieke Dengerink heeft mooie boodschappen door mogen geven van kindjes aan 5 mama’s en één zus die een prachtige middag meemaakten. Er was zo’n mooie sfeer van saamhorigheid, elkaar snappen in het gemis van een kindje/zus en vooral veel liefde. Heel bijzonder om mee te maken en ik voel dankbaarheid.

Wat onze kindjes teweeg brengen in onze levens is heel speciaal.
Mieke mocht het volgende daarover zeggen: “Het luisteren naar de kindjes is niet makkelijk. Het is heel moeilijk om dat waar je zielsveel van houdt en niet meer bij je is toch tot je te laten spreken.“

Ik bied deze middag aan in het vervolgtraject De liefde voor je kindje met daarin ook creatief rouw-werk en het bij elkaar komen van mama’s, oma’s, zussen enzo om elkaars verhalen te horen en te kunnen delen. Het verlies is heel heftig maar er zijn zeker ook inspirerende, hartverwarmende en liefdevolle ervaringen. Zo gaan we ook oog krijgen voor de heel bijzondere ervaringen die we hebben omdat deze kindjes met ons mee”leven”.

In het nieuwe jaar gaan Mieke en ik weer middagen organiseren. Op de middagen zal een kleine groep moeders, zussen, oma’s en zeer betrokkenen samenkomen. Heb je belangstelling, mail me dan even, zodat ik je op de hoogte kan houden.

Ik ben dankbaar voor het verloop van deze middag, voor de komst van deze moeders en zus en voor de samenwerking met Mieke. DANK JULLIE WEL!

Plaats een reactie