Mededogen

Moederdag is een confronterende dag voor moeders die een kind of kinderen verloren.

Omdat ik mededogen heb met jou geef ik je twee kadootjes. Het eerste kadootje is:

Mijn ondersteuning en workshops zijn vanaf nu voor alle moeders bereikbaar. Je mag achteraf zelf bepalen wat je het waard vond. Je mag een bedrag betalen, iets kiezen van mijn verlanglijstje, we gaan samen overleggen of je kiest voor iets anders. Meer informatie vind je op mijn website.

Ik ben er zo blij mee dat ik dit kan aanbieden. Het voelt voor mij passend in deze tijd om medemenselijkheid voorop te zetten.

En het tweede kadootje gaat over het volgende:

Ik las een verhaal over een moeder die haar kind verloren had. Ze vroeg aan de Boeddha om het kind weer tot leven te wekken. Hij vroeg haar daarop één gezin te vinden dat nog nooit een dergelijke tragedie had meegemaakt. De vrouw ging de stad door, maar tevergeefs. Verlicht keerde ze naar de Boeddha terug: bij de mensen die ze had ontmoet had ze mededogen gevonden en dat zorgde ervoor dat ze haar verdriet kan dragen.

Ik heb mededogen met jou! Ik ken je verdriet uit eigen ervaring. Daarom geef ik jou deze twee kadootjes.

Heb zondag mededogen met jezelf. Je bent een prachtige moeder op weg naar sterk genoeg zijn om dit verdriet te dragen.

Liefs van Jeanette

P.s.: het schilderij van de vlinder is door mijn vriendin en oud-collega José(pha) Phillips voor mij gemaakt in Amerika. Ik kreeg het opgestuurd omdat ik Vlindermama gestart was, zo lief!

Plaats een reactie