Middag met Mieke

Een paar jaar na het verlies van mijn dochter Fleurtje ben ik in contact gekomen met een man, die boodschappen kon doorgeven van overleden mensen. Ik wilde heel graag met mijn dochter in contact komen. Ze heeft alleen levend in mijn buik gezeten. En wat kan zij mij leren en vertellen? Het contact kwam en het heeft mij enorm gesteund. En omdat ik in mijn praktijk Vlindermama ook de moeders steun is het voor mij logisch dat ik deze mogelijkheid nu ook aanbied aan jullie.

Op zaterdag 8 februari komt Mieke Dengerink weer naar Oss voor een Middag met Mieke. Mieke kan boodschappen doorgeven en is een lieve en zachte vrouw. Dat past heel mooi bij onze kindjes. De middag is bedoeld voor moeders maar ook vaders, oma’s, opa’s, zussen, broers of andere verwanten van overleden kindjes.

Spreekt dit je aan en gun je jezelf een steuntje in de rug dan ben je van harte welkom. De Middag met Mieke is op

zaterdag 8 februari 2020 van 14:00 tot 16:30 uur in Oss.

Je bijdrage is 20 euro. Er is thee, koffie en lekkers.

We kiezen voor een klein aantal personen zodat er ruim aandacht zal zijn voor iedereen.

Je kunt je hier aanmelden.

We begroeten je graag zaterdag 8 februari vanaf 13:30 uur (inloop).

Lieve groet van Mieke en Jeanette

Plaats een reactie