Mooie dingen in een verdrietige herinnering

Vrijdag 5 juni was de workshop Vlindermama Creatief Intuïtief tekenen. Chantal begeleidt deze workshop. Jos heeft beschreven hoe ze de workshop ervaren heeft.

“Intuïtief tekenen zag ik staan op het programma van Vlindermama. Weet je ik gaf me intuïtief op. Niet wetend wat het is, wat het inhoudt, wat je moet doen, met wie en hoe het gaat. Ik kan er nu antwoord op geven.

Intuïtief betekent volgens mij, toegeven aan een impuls/ gevoel wat in je opkomt. Dat is duidelijk. Maar hoe het werkt moet je ervaren. Ik heb het gedaan. Na een meditatief moment, geleid door Chantal, ga je aan de slag met gedachten/ gevoel/ kleuren die in je opkomen. De start van het meditatief moment is al een weldaad. Onder het genot van heerlijk rustig zachte muziek op de achtergrond ga je aan de slag met je vel papier, je kleurpotloden en je gedachten. Het werkt zo mooi op deze manier een inkijk te krijgen in je binnenste. Door dat toe te laten gebeuren er de wonderlijkste dingen. Bij mij waren het mooie gedachten. Mooie dingen in een verdrietige herinnering.

Dank je wel Chantal en Jeanette dat ik dit met jullie heb mogen ervaren en kunnen delen.”

En wij danken jou voor de beschrijving van jouw ervaring Jos. Wij zijn heel blij dat je het zo beleefd en verwoord hebt.

De volgende workshop is op vrijdag 25 september 2020. We zien jullie graag en gunnen jullie ook dat je aandacht kunt geven aan een verdrietige herinnering.

De tekening is door Jos gemaakt.

 Lieve groet van Jeanette

Plaats een reactie