Nare en traumatische ervaringen

In mijn werk merk ik dat moeders, die een kindje of kindjes verloren zijn nog heel veel last kunnen hebben van de ervaringen rondom het verlies. Het is ook een vreselijke klap. Maar als het wat langer geleden gebeurd is, zou het toch heel mooi zijn als de scherpe randjes er vanaf kunnen gaan. Je hoeft niet nog elke dag veel last te hebben van de ervaringen rondom het overlijden van je kindje(s).

Ik heb  geleerd om moeders daarmee te kunnen helpen. We gaan dan eerst bespreken met welke ervaring je hulp wilt hebben. Dan starten we de sessie. Met een of meer sessies, afhankelijk van de ervaringen, kunnen we dan stap voor stap de emoties voelen en neutraliseren.

Hoe mooi is het als je niet meer elke dag last van je nare en traumatische ervaringen van langer geleden hebt. Dan komt er ruimte in je leven om van pijn over het verlies van je kindje(s) naar liefde voor je kindje(s) te groeien. Ik ben dankbaar dat ik daarmee kan helpen!

De sessies geef ik nu (in verband met het corona-virus) alleen als ik klachtenvrij ben en jij ook.

Je kunt contact met me opnemen voor meer informatie of een afspraak door te mailen naar jeanette@vlindermama.nl of appen/bellen naar 06 – 308 63 653.

Je kunt voor vragen of ondersteuning ook met me skypen of via whatsapp of messenger een “kijkgesprek” met me doen. Heerlijk virus-vrij en toch contact en ondersteuning!

Ik wens je een gezonde week!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie