Ontmoet me

op het fijnste buitenterras aan de Maas. Gisteren heb ik met Heidi van Ons Heidje in Maren Kessel afgesproken dat ik op haar buitenterras met mama’s in gesprek mag komen over het verlies van een kindje tijdens of net na de zwangerschap.

Heidi wil niet jagen maar tijd een aandacht geven aan de gasten. Er is ruimte voor een gesprek en ze heeft een geweldig luisterend oor. Dat maakt het voor mij een superplek om me met mijn banner te installeren en in gesprek te komen met mama’s die een kindje verloren hebben. En dan vooral het verlies van langer geleden.

Toen ging men heel anders dan nu met het verlies om. En dat was echt heel naar. Je kindje kreeg je niet te zien, het mocht niet in gewijde grond begraven worden als het niet gedoopt was, je had geen grafje of urn en er werd vooral niet meer over gepraat. Dat mag en kan nu wel met mij, zodat het verdriet en gemis zachter worden.

Dus als je zondag op de fiets stapt voor een tochtje langs de Maas, fiets dan naar Maren Kessel dan kun je me vrijblijvend ontmoeten om over je verlies te praten en ben je van harte welkom! Met een kop koffie van Heidi en heerlijk gebak erbij maak ik tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Daarna kun je weer opgeluchter doorfietsen, het wordt zondag mooi droog fietsweer met windkracht 3 uit het noorden.

Goed weekend!

Liefs van Vlindermama Jeanette

 

Plaats een reactie