Rode Tent 5 jaar

Ik ben zo vrij om ook dit met jullie vrouwen te delen. Naast mijn werk voor moeders die een verlies of verliezen kennen in of na de zwangerschap en mijn werk met EMDR is er nog een bijzonder onderdeel in mijn leven, de Rode Tent. Een plek voor vrouwen om samen te komen om het leven te delen. Op 21 juli 2016 was de eerste bijeenkomst van Rode Tent Noordoost-Brabant die ik samen met Ingeborg ben gestart. Mijn eerste stappen op dit mooie vrouwenpad.

 Elke vier weken als de maan donker is komen vrouwen bij elkaar en in de deelcirkel vertellen ze wat hen bezighoudt en de andere vrouwen luisteren zodat iedere vrouw ook gehoord wordt. We doen rituelen, steken kaarsen aan, doen een korte meditatie, trekken een kaartje en we eten samen. Ik zorg voor soep en de andere vrouwen nemen lekkers mee om te delen.

Op woensdag 21 juli is er een Rode Tentdag om het 5-jarig ZIJN te vieren. Je bent van harte uitgenodigd om hier deel van te ZIJN. We starten om 10:30 uur en sluiten rond 16:00 uur af.
We komen bij elkaar op de Eindstraat 18 in Haren (bij Oss). Er is daar een grote danszaal, een chillruimte en als het weer het toelaat kunnen we op het terras en gras.

Voel je dat je graag mee komt vieren? Stuur me dan een mail (jeanettedekruijk@icloud.com) of bel of app me op 06 – 308 63 653.

Jouw bijdrage is 30 euro. Mocht dat bedrag bezwaarlijk zijn, neem dan contact met me op. We vinden samen een oplossing.

De lunch verzorgen we met elkaar. Ik zorg voor soep en iedere vrouw neemt iets lekkers mee om te delen. Zo hebben we een heel diverse lekkere lunch. Je neemt ook je eigen soepkom, bord, bestek en theemok mee. Thee en water zijn aanwezig.

Iedere vrouw in de Rode Tent draagt zichzelf, we zorgen goed voor onszelf. En je mag helemaal jezelf zijn. Even los van alle dagelijkse bezigheden! Alleen maar jezelf ZIJN, niet moeder, partner, werker, dochter, zus, vriendin, huisvrouw. Deze dag is voor jou om heerlijk te genieten.

Ik geef je een warm welkom, tot woensdag 21 juli!!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie