Skype en Verder

Skype en Verder met het verlies van je kindje.

Er is een nieuwe mogelijkheid om met mij in contact te komen. Je kunt via skype contact maken. Zo hoef je niet te reizen naar Oss. Het werkt goed omdat we allebei heel gefocust achter de laptop zitten en kwaliteit contact kunnen maken. Wel mag je dan zelf je kopje thee regelen ?

Uiteraard ben je ook in mijn praktijk aan huis welkom om een gesprek met kopje thee of koffie te hebben. En het Vlindercafé is komende woensdag 18 december weer open van 10 tot 11 uur.

Een moeder, die in het Vlindercafé geweest is, zei het volgende:

“Bedankt voor het gesprek. Ik kijk er zeker goed op terug. Heel fijn dat iemand vraagt: Vertel? Je luistert oprecht. Je bent een warme persoonlijkheid en dringt je niet op. Je bent open en eerlijk.”  

Zij vertelde me dat ze niet wist dat ik ook een traject “Verder met het verlies van je kindje” heb. Vandaar dat ik het hier ook onder de aandacht breng. Het traject bestaat uit vijf gesprekken van anderhalf uur in de praktijk of per skype.

En omdat de maand december veel cadeau’s kent, bied ik de eerste 6 klanten het traject aan voor 390 in plaats van 450 euro.

Door je verhaal te vertellen, het verlies te gaan erkennen en het verdriet te uiten voel je het verdriet zachter worden. Je kunt erover vertellen in je omgeving, je hoeft dit niet te verstoppen. We kijken samen hoe je deze klap kunt doorleven.

Door dit rouw-werk te doen kun je weer door met leven mét dit verlies en weet je dat je kindje altijd in je hart blijft en ook heel mooie ervaringen brengt. Je kunt ook de mooie kanten van het leven weer zien zodat je dát kunt gaan doen waar je blij van wordt.

Meer informatie en aanmelden doe je hier.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten en je te kunnen vragen: Vertel eens?

Een lieve groet van Jeanette
Vlindermama

 

 

Plaats een reactie