Spannend!

Vandaag een spannende actie, mijn eerste video gaat online. Op Youtube kun je door te zoeken op Vlindermama de video vinden, maar deze link brengt je daar gelijk naar toe.

Ik doe het niet omdat ik zo graag gefilmd wil worden maar om de mama’s die een kindje verloren hebben een idee te geven wie Vlindermama Jeanette nu eigenlijk is. Hopelijk helpt het ze over een drempel heen om met mij contact op te nemen.
Er zullen meer video’s volgen en ook mijn blog blijft. Natuurlijk.

De focus voor mij ligt nu op zichtbaar worden. Via deze video, maar ook op Facebook en in kranten. Ik vind het heel belangrijk dat mama’s me kunnen vinden omdat ik echt kan helpen om het verdriet en gemis zachter te laten worden. De tijd is er rijp voor om anders met verlies en verdriet om te gaan. Langer geleden werd het verdriet echt weggestopt, denk er maar niet meer aan, je krijgt nog wel een kindje, ga maar door dan vergeet je het wel.

Maar het tegengestelde is waar. Het verdriet en gemis gaan nooit weg. We hoeven het niet weg te stoppen. We mogen het aankijken en ermee leren leven zodat het zachter wordt.

Als we kunnen leven met het idee dat het verdriet en gemis altijd een deel van ons leven zijn dan wordt het al zachter. Maar eerst mogen we gaan erkennen dat het er is.

Kom je voor een gesprek met mij? Je mag een half uur gratis met mij praten om te voelen of het okee is om mij over je verdriet en gemis te vertellen.  Hier kun je het gratis gesprek aanvragen.
Ik ontvang je in mijn praktijk in de Pastorie van de Pauluskerk in Oss.

Tot ziens!

Plaats een reactie