Steun in de rug

Steun in de rug

Gisteravond was Medium Noëlle weer in mijn huis om mensen boodschappen door te geven. Twee vrouwen zeiden, apart van elkaar, dat ze geen vraag hadden. Konden ze dan wel aansluiten? Maar natuurlijik. Ze hadden wel foto’s bij zich. De één van overleden dierbaren, de ander van haar kinderen. Noëlle gaat dan aan het werk. Bij de eerste vrouw was haar overleden vader al 20 minuten bij Noëlle voordat de vrouw binnen was. Wat is dat toch mooi. Hij wilde zo graag contact met haar, hij stond vooraan in de rij. De andere vrouw werd gerustgesteld en getipt over haar kinderen. Ze was heel blij met de inzichten toen ze weer wegging. Er waren ook twee mensen die contact wilden maken met hun overleden vrouw en moeder. Dat verliep mooi. Maar de boodschappen zullen nog indalen. Na zo’n groot verlies is het fijn en ook soms verwarrend om contact te hebben. Als je zo verdrietig bent en hoort dat het goed gaat met je moeder? Huh? Hoe dan. Maar ik hoop dat het langzaam ook troost zal geven.

Noëlle werkt met het opschrijven van dingen die ze doorkrijgt. En ze kijkt ook wat de Tarot-kaarten haar vertellen. Wat ze opgeschreven en soms getekend heeft krijgen de mensen mee naar huis. Ik zorg voor de opname van de boodschappen, die krijgen de mensen de volgende ochtend per mail gestuurd.

Noëlle en ik kijken weer terug op een heel mooie avond. We danken de mensen voor hun vertrouwen en wensen dat ze in ieder geval de boodschap als een steun in de rug mogen ervaren.

Als je ook contact wilt hebben met een overleden dierbare of inzicht in het gedrag van je kinderen? Op vrijdag 10 maart komt Noëlle weer naar Oss. Dan verzorgt ze een avond in een groepje van maximaal 6 personen. En op donderdag 6 april komt ze weer voor consulten om 19, 20 en 21 uur. Alle informatie vind je op mijn website onder workshops.

En mocht je twijfelen of het iets voor je is? Neem dan even contact met me op. Je kunt ook een vrijblijvend gesprek plannen in mijn agenda. Dan kun je het met me bespreken. Ik begroet je graag!

Een heel mooi weekend gewenst, ik geniet nog even na 😉

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie