Stilgeboren & jong overleden kinderen op het podium

Samen met Marcel Kolenbrander organiseer ik dit evenement op zondag 11 oktober in @Paulus in Oss van 11 tot 16 uur. Marcel verzorgt een expositie van foto’s en verhalen uit zijn boek Still in your eyes en je kunt ook een foto van jouw ogen laten maken.

Verleden jaar deed hij op social media een oproep aan moeders, vaders, broers, zussen en oma’s en opa’s om een foto te laten maken van de ogen terwijl ze denken aan hun overleden (klein)kind of broer/zus.

Ik vond dat zo’n mooi initiatief dat ik me gelijk aangemeld heb. En ik werd gelukkig uitgenodigd om te komen. Nadat de foto gemaakt was heb ik met Marcel gesproken over de mogelijkheid om de bijbehorende expositie naar Oss te halen.

Het boek is in december 2019 uitgebracht. Ik heb het van Marcel overhandigd gekregen en was ontroerd. Ik sta samen met Fleurtje in een boek, hoe bijzonder is dat!

En nu komt Marcel met de expositie naar Oss! We zullen allebei om 11 uur en 14 uur kort vertellen over waarom we deze kinderen op het podium willen zetten. En je kunt in gesprek met mij en andere moeders die ook dit verlies kennen. We gaan er een bijzondere zondag van maken en hopen jullie te mogen begroeten.

In het evenement op Facebook kun je je plek (of meerdere) reserveren. Klik daarvoor op deze link. Je mag ook een mail sturen naar jeanette@vlindermama.nl en aangeven hoeveel plekken je wilt reserveren.

Heb een mooi en minder warm weekend.

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie