Transformatie

Na het krijgen van een vlinderkindje ben je diep verdrietig en gewond geraakt. Dat is een verschrikkelijke ervaring. Er is tijd nodig om de werkelijkheid tot je door te laten dringen, de pijn van het verlies te gaan voelen en je langzaam aan te passen aan de wereld. Daarna mag je weer leren genieten.

Dat is een proces wat ik nu even heel kort neerzet. Maar hiermee krijg je wel een blik in de toekomst. Elk rouwproces verloopt anders en tijd is niet aan het proces te koppelen. Maar het proces doorlopen zorgt wel voor heling.

Jouw verdriet hoeft niet meer weggestopt te worden en zo pijnlijk te zijn. Als je bij mij, vlindermama, in een liefdevolle en veilige bedding je verdriet mag en kunt uiten dan komt er langzaam heling van de wond. En ik luister, luister en luister naar jou zodat je je verhaal kunt delen. Ik heb geen oordeel, alles mag bij mij gezegd worden. Ik heb geen waarheid, jouw eigenheid en je eigen wijsheid ga je ontdekken. Ik loop graag naast je op dit pad om je te ondersteunen en begeleiden.

Mijn eigen ervaring is dat ik het verdriet 6 jaar weggestopt heb en daarna in een burn-out kwam. Toen kwam de werkelijkheid pas echt bij me binnen en kon ik gaan rouwen en het verdriet toelaten. Wat was ik moe! Het heeft ook heel veel jaren gekost om daar weer een beetje van te herstellen. Nu na 21 jaar ben ik getransformeerd en geniet ik van het LEVEN en van mijn lieve Fleur en Vincent!

Met wat ik nu weet van het rouwen en het verdriet toelaten kan ik je begeleiden en naast je gaan staan. En je zien transformeren van een diep verdrietige moeder naar een van het LEVEN genietende moeder met een vlinderkindje.

Gun jij jezelf deze transformatie? Bel of app me op 06 – 308 63 653 of mail naar Jeanette@vlindermama.nl.

Plaats een reactie