Vandaag ben ik blij

en dat deel ik graag met jullie. Mijn levende zoon is vandaag jarig en wordt 22 jaar.

Het allergrootste wonder in mijn leven. Ik ben zo blij en dankbaar dat hij levend in mijn leven is gekomen. Hij kwam na de geboorte van Fleurtje.  Zij overleed in mijn buik in de 29e week van de zwangerschap en na haar kreeg ik een heftige miskraam met veel bloedverlies.

De zwangerschap was spannend met ook nog een bloeding in het begin en veel controles. Dat is maar even geruststellend omdat ik ervaren heb dat het zo fout kan gaan. Het verlangen naar een voorspoedige zwangerschap met als slot het geluid maken door mijn kind was heel groot. Ik kreeg een keizersnede na 40 weken, langer werd er niet gewacht. En hij maakte geluid!!! Zo geweldig!!!

Het grote genieten kon beginnen! Hem verzorgen, vertroetelen, knuffelen, met hem wandelen, eten voor hem maken en samen opeten, leren spelen, leren praten, samen lego-en, ach noem maar op. Ik vond dat zo’n mooie tijd. Door hem de kleine dingen weer gaan waarderen, still staan, genieten van alles om ons heen. Ik heb er echt zo van genoten en veel van hem geleerd. Wat een bijzondere ervaringen heb ik als moeder. Ik voel me daar zo dankbaar voor.

En nu is hij volwassen en zelfstandig en woont niet meer bij mij. Hij komt zo met zijn vriendin en zijn vader hier eten. En zo hoort het ook te zijn. Daar ga ik ook heel veel van genieten!!

Ik hou van mijn prachtige zoon, hij is voor eeuwig en altijd in mijn hart.

Heb een fijn weekend met hopelijk sneeuw 😊 daar zijn we dol op!

Liefs van Jeanette

4 gedachten over “Vandaag ben ik blij”

Plaats een reactie