Verlies van lang geleden

Lang geleden heb je een doodgeboren kindje gekregen. Totaal overrompeld door het verlies gebeurde er vanalles waarmee je nu veel moeite hebt? Je hebt je kindje niet eens gezien? Misschien weet je niet waar je kindje gebleven is? Je hebt geen grafje of urn, geen foto’s en geen voet- of handafdrukjes. En je denkt er nog heel vaak aan, het verdriet raak je niet kwijt en het verlies blijft in je hoofd rondspoken?

Hoe ga je hier mee om, hoe komt er een beetje rust in je hoofd?

Ik weet wat je meegemaakt hebt, zelf heb ik ook een doodgeboren kindje gekregen.

Hoe zou het voor je zijn als je je verhaal kunt vertellen en langzaam, beetje bij beetje, je verdriet kunt uiten. Wil je stappen zetten in het rouwproces om naar een leefbaardere situatie te komen met meer rust in je hoofd? Ik luister, luister én luister naar jou in een veilige omgeving en heb genoeg zakdoekjes om je tranen mee te drogen en liefdevolle aandacht om je te ondersteunen. Het verdriet mag naar buiten komen door je verhaal te delen om jezelf stapje voor stapje te helen. Hoe zou het zijn om met het verdriet en verlies om te kunnen gaan, ermee te kunnen LEVEN?

Bel of app me op 06 – 308 63 653 en we maken een afspraak om kennis te maken. Je mag ook mailen naar jeanette@vlindermama.nl Klik hier om mijn aanbod te bekijken.

Ik ontvang je graag met liefdevolle vriendelijkheid en een luisterend oor.