Vlindermama Creatief Mandala

Er is iets nieuws bij Vlindermama! Onder de noemer Vlindermama Creatief ga ik workshops aanbieden om op allerlei manieren vorm te geven aan verdriet, gemis, verlies, liefde, ontroering, verwondering, verbinding en wat er nog meer mag bovenkomen rondom het verlies van een kindje. Dat kan door een miskraam, het verlies in of na de zwangerschap of langer erna. Als je oma bent van zo’n kindje is het ook fijn om hier aandacht aan te kunnen geven.

De eerste workshop geef ik samen met Willemien Geurts, ervaren mandala trainer en een lief en aandachtig mens. Je maakt een mandala met als thema jij, jouw (klein)kindje, je gezin en je familie.
We zorgen samen voor een veilige bedding waarin je je ervaringen en verdriet mag en kunt delen. Daarom kiezen we voor een klein aantal van maximaal 5 deelnemers.

Op dinsdagavond 11 februari vanaf 19:30 uur ben je welkom op De Bongerd 60 in Oss. De workshop duurt tot 22:00 uur en je mag binnenlopen vanaf 19:00 uur. Je kunt je aanmelden door te mailen naar jeanette@vlindermama.nl. Je bijdrage is 25 euro, inclusief alle materialen en thee met lekkers.

Meer informatie vind je hier.

Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling! Ik ben een blije moeder. Houd Vlindermama in de gaten, er komen meer workshops met verschillende thema’s. Maar deze Vlindermama Creatief Mandala is de eerste.

Een lieve groet van Jeanette
Vlindermama.nl

Plaats een reactie