Vlindermama Creatief Nieuws

Deze week nieuws over Vlindermama Creatief. Zo mooi om deze workshops te organiseren voor moeders die een miskraam hebben meegemaakt, een kindje* tijdens of na de zwangerschap verloren of in de jaren daarna of die oma zijn van deze kindjes. We kunnen door creatief aan de gang te gaan heel mooi aandacht geven aan onze kindjes en aan het verdriet en verlies. Een paar uurtjes voor jezelf nemen om daarna met een mooi kunstwerkje ter ere van je kindje weer naar huis te gaan.

In samenwerking met Petra van der Tuin is er komende donderdagavond 20 februari met als thema Impressie van de ziel. Petra geeft al langer deze workshops. Ze begeleidt je mooi op deze avond naar een impressie en een boodschap daarover.
Meer informatie vind je hier.

En op zondagmiddag 8 maart, op Internationale Vrouwendag een workshop met als thema Collage. Aandacht voor onze ervaringen en tijd voor jezelf op deze bijzondere dag. Gun jij het jezelf? Je gaat aan de slag met knippen en plakken en kunt ook aandenken of foto’s van je kindje meenemen om in de collage te verwerken.
Hier vind je meer informatie.

Er komt nog een workshop, op vrijdagochtend 20 maart in samenwerking met Chantal Nicolasen. Deze heeft als thema Intuïtief tekenen. Meer informatie komt nog.

Aanmelden kun je door een mail te sturen naar jeanette@vlindermama.nl.

Kom met je vriendin of moeder of een andere moeder die dit verlies kent. Jullie zijn van harte welkom! Ik zorg voor een ontspannen sfeer met een kleine groep in mijn eigen huis en koffie, thee en lekkers.

Lieve groet van Jeanette

* Waar ik kindje schrijf is ook kindjes bedoeld

Plaats een reactie