Vrouwenfestival Lorelei

Ook dit jaar ben ik weer op het healingveld van vrouwenfestival Lorelei in Zeewolde aanwezig.

Mijn thema is van diep verdriet naar het vieren van licht leven.

In mijn praktijk Vlindermama ondersteun ik moeders die

  • een miskraam of miskramen
  • een abortus of abortussen
  • doodgeboorte(s) van hun kind(eren) hebben ervaren en/of waarvan
  • rond de bevalling en/of
  • in de jaren erna een kind of kinderen zijn overleden.

Mijn eigen ervaringen zijn mijn doodgeboren dochter Fleurtje in 1997, een miskraam in 1998 en een gezonde zoon Vincent in 1999. Na heel veel jaren in de overleefstand kwam ik in een burnout en begon ik alsnog te rouwen. Er was toen geen hulp van ervaringsdeskundigen en ik voelde me verschrikkelijk alleen met mijn verdriet en gemis.

Wat wel groeide was een steeds groter verlangen naar verbinding met mijn dochter. Ik wilde contact met haar ziel maken. Zo kwam ik in contact met een medium. Ze gaf me mooie, troostrijke boodschappen door. Ze is er nog, ze is niet weg!! Dat was zo mooi, ik mocht wennen aan het feit dat haar lichaampje op was, maar haar ziel is aan de andere kant. En ik kon contact maken! Nog steeds mag ik het contact met haar maken en ze ondersteunt en inspireert mij in mijn werk en leven. En het heeft mijn angst voor de dood weggenomen!

Toen ze 20 jaar in mijn leven was hebben we dat gevierd!! We hebben gedanst op Celebration van Cool and the Gang! Echt heel bijzonder!

Maar voor jou hoeft dat geen 20 jaar te duren. Ik ga heel graag met je in gesprek om van diep verdriet te gaan naar het vieren van licht leven samen met je overleden kind(eren) en het besef dat ze niet “weg” zijn.

Het is voor jou wellicht een heel andere manier van kijken naar de dood. Maar heb ik je ergens geraakt en ga jij met mij in gesprek? Je bent van harte welkom op het healingveld op Vrouwenfestival Lorelei en in mijn praktijk in Oss.

Tickets voor het festival kun je hier bestellen. Er is dit jaar ook een proeverij! Dat is op woensdag 24 augustus. Dat geeft je de mogelijkheid om één dag te komen ervaren en niet gelijk voor 3 dagen te hoeven boeken.

Je kunt hier een vrijblijvend gesprek in mijn praktijk aanvragen.

Ik zie je heel graag!!

Liefs van Jeanette

Meer informatie over al mijn activiteiten vind je op jeanettedekruijk.nl

Plaats een reactie