WAUW

Wat een heerlijke opening van mijn praktijk met een mooie sfeer en heel lieve mensen die met me kwamen proosten (met appelsap of perensap ?) op een bloeiende praktijk Vlindermama.

Ik voel me echt verwend door jullie en ben heel dankbaar voor alle lieve woorden, kadootjes en bloemen! Wat een mooie start van mijn praktijk Vlindermama! Ik kon het me niet beter wensen.

En ik spreek de wens uit dat mama’s, die een kindje tijdens of na de zwangerschap verloren hebben, mij kunnen vinden om hun grote verdriet en gemis samen te kunnen laten verzachten.

Wat ik heel fijn vind is: vertel over mijn werk in je omgeving. Er kan zomaar iemand geraakt worden en het verdriet voelen wat al langer weggestopt is. Tegenwoordig is er veel meer aandacht voor dit verdriet, maar jaren geleden werd er echt anders mee omgegaan. Ze haalden het kindje bij de moeder weg, er werden geen foto’s gemaakt, het kindje ging dus ook niet mee naar huis om tijd te kunnen maken voor afscheid, kortom er werden veel nare herinneringen gemaakt. En dat was en is zo pijnlijk.

Als het verdriet toen geen aandacht kreeg of er werd niet meer over gepraat dan blijft het heel groot. Ik geef er aandacht aan en luister naar het verhaal van de mama’s. Met die liefdevolle aandacht mag het verdriet en gemis verzachten.

Wijs ze op mijn 3 gouden tips! Daarmee kunnen ze al ondersteuning ervaren. En ze kunnen een gratis gesprek van een half uur aanvragen. Het is belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen bij mij in de praktijk.

Dank voor jullie aandacht en ik geniet nog lekker na ?

Lieve groet van Vlindermama Jeanette

Plaats een reactie