Wil je mijn kindje zien?

Vandaag had ik een afspraak met een goede vriendin. We hadden zoveel bij te praten, al wandelend en lunchend hebben we dat gedaan. En wat was het fijn. Ze vertelde me haar herinneringen rond de crematie van Fleurtje. Ik heb haar gevraagd of ze Fleurtje nog wilde zien. Ze vond het fijn dat ik de keuze aan haar liet. Ze wilde haar graag zien. Ze vertelde: ”zo klein en in een heel mooi mandje met knuffels. En zo fijn dat ik jouw kindje gezien heb”. Het heeft indruk op haar gemaakt.

Heel bijzonder want in bijna 30 jaar vriendschap delen we herinneringen aan mijn kindje en dat geeft een speciale verbondenheid tussen ons.

Dit brengt Fleurtje nu in mijn leven. Ik ben een dankbare moeder.

Heb jij ook het verlangen om een dankbare moeder te kunnen zijn? Bel, app (06-308 63 653) of mail (jeanette@vlindermama.nl) me om een gesprek met een kopje thee af te spreken. Je bent welkom in mijn warme, vlinderrijke praktijk.

Of kom naar het Vlindercafé komende woensdag 27 november van 10 tot 11 in mijn praktijk in de Pastorie van de Pauluskerk in Oss.

Dank je wel voor je aandacht,

Lieve groet van Jeanette
Vlindermama

4 gedachten over “Wil je mijn kindje zien?”

  1. Fijn hè Jeanette als mensen (nog) belangstelling hebben voor het kind dat zo gemist wordt. Ik vind het fijn om binnenkort een keer bij je langs te komen, maar moet nog even het juiste moment vinden.

    Beantwoorden
  2. Lieve Jeanette, heel bijzonder mooi mens dat je bent! Fijn dat ik je al zo lang ken. Fijn dat we lief en leed met elkaar kunnen delen. Heel veel succes met waar je mee bezig bent, heel bijzonder! Liefs Lau

    Beantwoorden

Plaats een reactie