You’ll never walk alone

Vanmorgen op de radio werd om 8:45 uur op 183!! zenders in Europa het nummer You’ll never walk alone gedraaid. Een prachtig initiatief van Sander Hoogendoorn, dj van NPO radio 3.

Ik hoorde het op Radio 2 en de tranen rolden over mijn wangen. In deze bizarre tijd van angst voor wat er op ons af komt door het corona-virus raakte dit me, you’ll never walk alone.

Nu we de verbinding met elkaar zo nodig hebben worden we dringend verzocht om 1 ½ meter uit elkaar te blijven. Dat vraagt veel van ons. We hebben elkaar meer dan ooit nodig. We werken thuis of niet meer, we worden op onszelf teruggeworpen en stil gezet. We voelen onrust, er komt veel op ons af, overprikkeld, angstig wellicht.

Er komen vragen: Hoe ga ik met het nieuws om, met gevoelens, hoe zorg ik goed voor mezelf en mijn dierbaren? En als je dan een kindje of kindjes verloren hebt, dan sta je nu wéér stil. Je hebt dat al meegemaakt langer geleden, er komen herinneringen en verdriet naar boven of je zit er nog middenin. Dan is het dubbel moeilijk, overspoeld door al het nieuws en ook nog je verdriet om het verlies van je kindje(s).

Maar: you’ll never walk alone! Ik ben er voor jou, je hoeft het niet alleen te doen. We maken contact via beeldschermen. Wat onwennig misschien maar het werkt. Ik zie jou, jij ziet mij en helemaal virusvrij!

Stuur me een mail (jeanette@vlindermama.nl) en we plannen een afspraak. Ik stuur je dan een mailtje terug met een link. Die open je op je laptop of computer en we hebben beeldcontact! En nog eenvoudiger, via Whatsapp kunnen we ook beeldbellen.

Zo luister ik naar je, ik ben er voor jou en kan je tips geven hoe om te gaan met je verdriet in deze bizarre tijd. En het eerste gesprek is gratis! Op naar hoop en zachter verdriet.

With hope in your hart, and you’ll never walk alone, blijf gezond!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie