Zolang ik mijn hart volg, zit ik op het juiste pad!

Monique schrijft na een EMDR sessie het volgende:

“Zoveel inzichten, ik weet niet waar ik mag beginnen.

De overtuiging waarmee ik binnenkwam, was na een half uur EMDR al helemaal verdwenen! Zo bizar dat ik geloofde dat ik zoveel angst en paniek had over een bepaalde situatie en hoe duidelijk het daarna voor mij helemaal anders was, heel bijzonder! Jeanette zei dat als ik mijn zielenpad maar volg en er niet van af wijk, ik daarmee zo zuiver leef en veel meer in mijn kracht sta. Zo voelt het op dit moment ook echt! Het maakt niet uit wat anderen mensen zeggen, of wat (ik denk dat) de maatschappij van mij verwacht, hoe “het plaatje” eruit hoort te zien. Zolang ik mijn hart volg, zit ik op het juiste pad!

Dank je wel voor deze (wederom) waardevolle sessie lieve Jeanette, hier kan ik wel weer mee verder op pad ❤️”

Ik geef EMDR-sessies voor mensen die een traumatische ervaring hebben gehad of die last hebben van overtuigingen die niet meer helpend zijn. Ik begeleid je door uitleg en een aantal vragen naar het nare gevoel wat bij de ervaring hoort. Door dat kort te voelen en tegelijk mijn handen om beurten links en rechts op jouw handen te voelen, wordt het gevoel geneutraliseerd. Ik stuur niet en jij bent de baas. Het kan zijn dat je van “Ik ben niet goed genoeg” naar “Ik ben okay zoals ik ben” gaat. Of van “ik ben onbelangrijk” naar “ik ben waardevol en belangrijk”.  Of van “Ik ben onveilig” naar “ik ben veilig”. Een heel mooi proces dat heel even moed nodig heeft om het gevoel te durven voelen maar daarna heel veel inzicht en opluchting geeft. Ik ben heel dankbaar om die mooie processen te mogen begeleiden en zien hoe de verandering plaatsvindt! En dat doe je helemaal zelf!! 

Deze sessies hoeven niet persé over de ervaring van het verlies van een kind te gaan.

Stuur een mailtje naar jeanette@vlindermama.nl en we maken een afspraak. Je bent heel welkom en ik vind je al moedig als je het mailtje hebt gestuurd.

Ik deel graag nog een artikel uit het Brabants Dagblad van deze week. Daarin wordt de EMDR-methode met de ogen uitgelegd. Ik doe dat met de handen. Dan kun je de ogen dicht houden en voel je mijn nabijheid. Het werkt door de linker- en rechter hersenhelft om beurten te activeren.

Ik begroet en begeleid je graag. Je bent welkom zoals je bent!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie