Er was eens een Zieltje

Het is gelukt! Deze bijzondere voorstelling zal op zondag 18 juni in Oss gespeeld worden en wel in de Paulus (vroegere Pauluskerk) om 14:00 uur. Hieronder meer informatie en de link voor tickets.

En dit is voor de tweede keer in Oss. In oktober 2020 hebben ze de voorstelling ook gespeeld. Omdat ik het zo belangrijk vind om dit verhaal te kennen, ben ik, na een uitnodiging van de toermanager, aan het organiseren geslagen.

Het boekje Het sprookje van de dood is voor mij de leidraad voor mijn werk. En hoe mooi is het als op deze manier de boodschap uitgedragen mag worden? Ik ben heel dankbaar! Kom er kennis mee maken of heb je het boekje gelezen, dan is het ook prachtig om te zien en beleven hoe mooi de voorstelling is. Ik kijk al uit naar de tweede keer voor mij 😉

Babette Holtmann brengt samen met gitarist Hans Kunneman het boek Er was eens een Zieltje… van Marie-Claire van der Bruggen tot leven in een sprankelende muzikale familievoorstelling met een bijzondere boodschap.

Je wordt door Zieltje meegenomen op haar aardse avontuur. Het is een wonderbaarlijke reis vol verrassingen, die je laat ontdekken wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. Ga ook mee met Zieltje! In deze solovoorstelling, boordevol muziek, toont Babette Holtmann meesterlijk acteer- en zangtalent. Behalve dat ze in een dubbelrol ook haar beschermengel speelt, weet ze daarnaast de suggestie te wekken dat er nog andere mensen op het toneel aanwezig zijn met wie ze spreekt, lacht, speelt en bij tijd en wijle ook haar verdriet deelt. De lichte en poëtische liedteksten van Marijke Smith brengen het innerlijk van Zieltje op subtiele wijze tot leven. 

De muziek die gitarist Hans Kunneman voor deze voorstelling componeerde, sluit hier naadloos bij aan. het is verwonderlijk wat hij met één gitaar aan sfeer tevoorschijn kan toveren: soms is de muziek uitbundig, feestelijk, dan weer spannend, dreigend, dan weer verstild en mijmerend.

Deze voorstelling is voor alle zieltjes van 6 t/m 99 jaar en ouder. Er was eens een Zieltje… is het eerste kinderboek van Marie-Claire van der Bruggen en is gebaseerd op het verhaal uit haar bestseller Het sprookje van de dood. Het gaat over een zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden. Hoe wordt een leven op aarde ervaren door de ogen van een ziel en tenslotte hoe ervaart een ziel het sterven, oftewel de terugkeer naar Huis.

Op zondag 18 juni om 14:00 uur wordt in @Paulus in Oss deze voorstelling gespeeld.

Kaarten kun je hier kopen. Ook op Facebook kun je de voorstelling volgen. Klik daarvoor op deze link.

Het is echt een aanrader voor ouders met kinderen, grootouders met kleinkinderen en natuurlijk iedereen die hier belangstelling voor heeft, benieuwd naar is en het graag wil zien!

Dank je wel Marie-Claire voor het mogelijk maken! We gaan ervan genieten en ons laten inspireren!!