Hulptraject

Je hebt ooit in de zwangerschap of in de jaren erna je kind(eren) verloren.

Herken je dit?

 • je voelt je alleen met je verdriet
 • je weet niet goed hoe je verder moet
 • in je omgeving merk je dat je verdriet niet begrepen wordt
 • de gebeurtenissen herhalen zich steeds in je hoofd, je voelt je schuldig
 • je praat (bijna) niet meer over je kindje, je omgeving staat er niet (meer) voor open
 • je bent bang dat je de band met je kindje verliest

Hoe zou het voor je zijn als je

 • weer zicht hebt op een lichtpuntje
 • het gemis en het verdriet meer kunt toelaten
 • snapt dat je omgeving geen idee heeft wat jij doormaakt
 • weet dat je je gevoelens serieus mag nemen en mag huilen en boos zijn
 • het verlies gaat erkennen en kunt leven met alle liefde voor je kindje in je hart

Dat is allemaal mogelijk als je instapt in mijn ondersteunende traject Verder met het verlies van je kindje.

Praktijk

Nadat je bij mij bent geweest kun je

 • jezelf toestaan om verdrietig te mogen zijn
 • open en eerlijk vertellen over je kindje. Het verdriet en verlies maar ook de mooie ervaringen kun je benoemen en die voelen als een verrijking van je leven
 • ervaren dat je kindje altijd bij je blijft, alleen niet fysiek. Je houdt altijd van je kindje en jullie blijven verbonden
 • dromen en plannen gaan maken voor de toekomst met je kindje in je hart
 • weer gaan doen wat je zo graag wilt, er is een leven na het verlies van je kindje

Ik ondersteun je in het traject Verder met het verlies van je kindje. Dat bestaat uit vijf gesprekken van anderhalf uur over een periode van ongeveer 3 maanden in mijn praktijk aan huis of online.

Je investeert  490 euro in jezelf op weg naar weer leven en genieten met je kindje in je hart.

Als je vóór 1 december aanmeldt, dan ontvang je 90 euro korting. (Bedragen zijn incl. BTW)

Hier kun je je aanmelden voor het traject Verder met het verlies van je kindje

Recensies

Op een andere manier naar mijn verdriet en gemis kijken

Lang heb ik getwijfeld om contact op te nemen met Jeanette. Dankzij een duwtje in de rug van mijn dochter uiteindelijk toch gedaan. En wat heeft mij dat veel gebracht, nooit gedacht dat ik er na 5 gesprekken zo in kan staan zoals ik me nu voel en zo anders met mijn verdriet om kan gaan.… Lees verder “Op een andere manier naar mijn verdriet en gemis kijken”

Ik had in een keer weer alles voor mijn ogen

“Ik wil me even voorstellen. Ik heet Linda, ik heb vier jaar geleden mijn zoontje verloren wegens vroeggeboorte (28 weken). Mijn zoontje heeft 11 dagen gevochten voor zijn leven en ook als niet mog reizen was ik elke dag bij hem maar ik zorgde ook voor twee kindjes zijn broertje en zusje. Het was en… Lees verder “Ik had in een keer weer alles voor mijn ogen”

Voorheen gaf ik vooral mezelf de schuld van de misgelopen zwangerschappen.

Dit is de recentie van Manouk na het doorlopen van het traject van 5 gesprekken bij mij. Ik ondersteun moeders met alle vormen van verlies van kindjes, ook als ze heel klein zijn. Manouk: “Onlangs heb ik het laatste gesprek bij Jeanette gehad. In de gesprekken die ik met haar heb gehad heb ik veel… Lees verder “Voorheen gaf ik vooral mezelf de schuld van de misgelopen zwangerschappen.”

Manouk

Deze ochtend besef ik dat ik erg gegroeid ben door mijn gesprekken met Vlindermama

Mijn vierde bezoek aan Vlindermama begon erg speciaal. Het was de eerste ochtend die mij een herfstgevoel gaf. Ik houd van de herfst. Iedere keer als ik hier naartoe ga, denk ik aan de periode ervoor. Deze ochtend besef ik dat ik erg gegroeid ben door mijn gesprekken met Vlindermama. Voor mijn gevoel kan ik… Lees verder “Deze ochtend besef ik dat ik erg gegroeid ben door mijn gesprekken met Vlindermama”

Heidi

Bij jou kan ik mijn verhaal doen zoals het is

De gesprekken die we afgelopen keren hebben gehad zetten me aan het denken, in positieve zin. Je laat me inzien dat ik niet altijd sterk hoef te zijn en dat ik er ook mag zijn met mijn eigen verhaal en het verdriet wat daarbij hoort. Ik vind zelf vaak en snel dat ik me niet… Lees verder “Bij jou kan ik mijn verhaal doen zoals het is”

Manouk

Na de gesprekken met Jeanette ga ik iedere keer positief en lichter naar huis

Bij het tweede en derde gesprek gaan we verder met de gevolgen van het verdriet. Zie ik het alleen als een groot verdriet, of kan ik er ook iets positiefs uithalen. Heel snel kun je in je verdriet blijven hangen en jezelf een slachtoffer voelen. Maar het verlies van mijn dochter heeft er wel voor… Lees verder “Na de gesprekken met Jeanette ga ik iedere keer positief en lichter naar huis”

Heidi

Fijn dat ik na al die jaren mijn verhaal kan delen!

Bij binnenkomst werd ik hartelijk verwelkomt door jou en je nam mij mee naar een erg fijne ruimte. Het voelt daar erg goed! Je liet me mijn verhaal doen en je luisterde vol aandacht, je oordeelt niet. Het was fijn om weer eens heel mijn verhaal te doen en te weten dat Esmee erbij hoort,… Lees verder “Fijn dat ik na al die jaren mijn verhaal kan delen!”

Heidi