Vrijblijvend gesprek

Wat moedig dat je over jouw verlies of verliezen wilt praten. De eerste stap naar minder verdriet en meer liefde is bijna gezet.

Ik ben er voor jou! Ik ondersteun je vanuit mijn eigen ervaring, ik verloor Fleurtje in 1997 in de 29e week van de zwangerschap en kreeg daarna een miskraam.

We kunnen in mijn praktijk in Oss afspreken maar ook bellend of online elkaar spreken.

Ervaring van een moeder na een gesprek

Ik voelde me er regelmatig eenzaam onder

Het is fijn voor ouders van een overleden kindje dat er iemand zoals jij is met een luisterend oor en een warm hart, iemand die zelf heeft ervaren wat een dergelijk verlies betekent. Want al heb je nog zo veel lieve mensen om je heen, mensen die het niet hebben meegemaakt kunnen niet voelen wat jij voelt. Ik voelde me er in die tijd regelmatig eenzaam onder.

Je luistert oprecht

“Jij ook bedankt voor het gesprek. Ik kijk er zeker goed op terug. Heel fijn dat iemand vraagt: Vertel? Je luistert oprecht. Je bent een warme persoonlijkheid en dringt je niet op. Je bent open en eerlijk.”