In de media

In het tijdschrift Later … als ik dood ben (van mei 2021) staat een interview met mij over mijn werk in mijn praktijk Vlindermama. Je kunt het tijdschrift hier gratis aanvragen.

Artikel in het Brabants Dagblad editie Oss van
21 augustus 2020

klik hier voor meer informatie

Mijn verhaal staat op de website van Stichting het Sterrenboekje. Een prachtig initiatief van Carina Harder. Na het verlies van haar zoontje Noah is deze stichting opgericht. Ze verzamelt adressen van ouders die graag een liefdevolle attentie ontvangen op de geboortedag van hun overleden kindje(s). Ze heeft een kalender waar alle sterrenkindjes op staan en ze zorgt ervoor dat de ouders een pakketje ontvangen op zo een lege dag als de jaardag van hun sterrenkindje(s).

Anouk Luers is student journalistiek in Tilburg. Ze heeft het artikel “Moeder zijn zonder kind” geschreven over stilgeboortes. Daarvoor heeft ze Carine Harder-Kramer geïnterviewd, die na het verlies van haar zoon Noah de Stichting Het Sterrenboekje oprichtte. Ook heeft ze mij over mijn praktijk Vlindermama geïnterviewd. Het artikel kun je hier lezen. Dank je wel lieve Anouk!

Op 30 oktober 2019 is het onderstaande artikel verschenen in de Uitvaartspecial van Weekblad Regio Oss.

DTV interview op 18 oktober 2019 over Vlindermama, Heidi Vervenne, kindjes registreren en Lichtjesceremonie op 2 november 2019

Op woensdag 7 augustus 2019 verscheen dit artikel van Manon Bimbergen in weekblad Regio Oss.

En op 14 augustus 2019 stond dit artikel in de Mooi Bernheze Krant.