Lichtjesceremonie

Lichtjesceremonie

Aanmelden Lichtjesceremonie

Op zaterdag 2 november van 19:00 tot 20:00 uur is er een kleinschalige lichtjesceremonie voor ouders uit Oss en omgeving die een kindje tijdens of net na de zwangerschap verloren. De lichtjesceremonie vindt plaats bij het pas onthulde monument Vlinderboek in het Elzeneindpark in Oss.

We komen samen om een waxinelichtje aan te steken en daarmee onze kindjes en jullie als ouders in het licht te zetten. De namen van de kindjes mogen opgeschreven en genoemd worden.

We mogen nu ons verlies laten zien en over onze kindjes praten. Het hoeft niet meer weggestopt te worden. Dat geldt voor kindjes die pasgeleden stilgeboren zijn maar ook al heel lang geleden en alle kindjes er tussenin. Hoe mooi is het dan om te ervaren dat we niet alleen zijn met ons verdriet.

Het is fijn als je zelf een waxinelichthoudertje en een waxinelichtje meeneemt. Wij nemen de aansteker mee. Er is uiteraard ook gelegenheid om een bloem neer te leggen, graag zonder plastic of papieren verpakking. Als het regent adviseren we een paraplu mee te nemen zodat het waxinelichtje onder de paraplu kan branden.

Om zicht te hebben op het aantal ouders dat aanwezig is, vragen we om je hieronder aan te melden.. Je wordt dan op de hoogte gehouden naar het evenement toe en over Vlindermama.

Aanmelden Lichtjesceremonie

De organisatie is in handen van  Freddy van Eerd van Tempus Uitvaartzorg Oss, Chantal Nicolasen van Puur by Chantal en Jeanette de Kruijk van Vlindermama. Jeanette heeft 22 jaar geleden Fleurtje verloren in de zwangerschap.

Meer informatie per mail naar jeanette@vlindermama.nl of bellen met 06 – 308 63 653.

We zien jullie heel graag op zaterdag 2 november net voor 19:00 uur bij Vlinderboek. Ingang Elzeneindpark aan de Coornhertstraat in Oss.