Lichtjesceremonie

Op zaterdag 31 oktober 2020 wordt weer een kleinschalige Lichtjesceremonie gehouden bij Vlinderboek in het Elzeneindpark in Oss. De eerste ceremonie was op zaterdag 2 november 2019.

Aanmelden Lichtjesceremonie

Moeders, vaders, zussen, broers, oma’s en opa’s en dichtbij staanden uit Oss en omgeving van een kind(je) dat tijdens of na de zwangerschap of in de jaren erna is verloren zijn van harte welkom.

We komen samen om een kaarsje aan te steken en daarmee onze kindjes en jullie als nabestaanden in het licht te zetten. De namen van de kindjes mogen opgeschreven en genoemd worden.

We mogen nu ons verlies laten zien en over onze kindjes praten. Het hoeft niet meer weggestopt te worden. Dat geldt voor kindjes die pasgeleden stilgeboren zijn maar ook die na de zwangerschap en jaren erna overleden zijn en ook als het al heel lang geleden is. Hoe mooi is het dan om te ervaren dat we niet alleen zijn met ons verdriet.

Het is fijn als je zelf een kaarsje in een potje meeneemt. Als het waait is het fijn als het kaarsje ook blijft branden. Wij nemen de aansteker mee. Er is uiteraard ook gelegenheid om een bloem neer te leggen, graag zonder plastic of papieren verpakking. Als het regent adviseren we een paraplu mee te nemen zodat het kaarsje onder de paraplu kan branden.

Om zicht te hebben op het aantal ouders dat aanwezig is, vragen we om je hieronder aan te melden.. Je wordt dan op de hoogte gehouden naar het evenement toe en over Vlindermama.

Aanmelden Lichtjesceremonie

De organisatie is in handen van  Freddy van Eerd van Tempus Uitvaartzorg Oss, Chantal Nicolasen van Puur by Chantal en Jeanette de Kruijk van Vlindermama.

Jeanette heeft in 1997 Fleurtje verloren in de 29e week van de zwangerschap.

Meer informatie per mail naar jeanette@vlindermama.nl of bellen met 06 – 308 63 653.

We zien jullie heel graag op zaterdag 31 oktober 2020 net voor 19:00 uur bij Vlinderboek. Ingang Elzeneindpark aan de Coornhertstraat, links van de moskee in Oss.

Hier een impressie van de Lichtjesceremonie op zaterdag 2 november 2019.

De levensboom bij de ceremonie op 2 november 2019