Middag met Mieke

Een paar jaar na het verlies van mijn dochter Fleurtje ben ik in contact gekomen met een man, die boodschappen kon doorgeven van overleden mensen. Ik wilde heel graag met mijn dochter in contact komen. Ze heeft alleen levend in mijn buik gezeten. En wat kan zij mij leren en vertellen? Het contact kwam en het heeft mij enorm gesteund. En omdat ik in mijn praktijk Vlindermama ook de moeders steun is het voor mij logisch dat ik deze mogelijkheid nu ook aanbied aan jullie.

Op zaterdag 21 november komt Mieke Dengerink weer naar Oss voor een Middag met Mieke. Mieke kan boodschappen doorgeven en is een lieve en zachte vrouw. Dat past heel mooi bij onze kindjes. De middag is bedoeld voor moeders die ooit een kind of kinderen in de zwangerschap of in de jaren erna verloren en oma’s van deze kindjes.

Spreekt dit je aan en gun je jezelf een steuntje in de rug dan ben je van harte welkom. De volgende Middag met Mieke is op

zaterdag 21 november 2020 van 14:00 tot 16:30 uur in Oss.

Je bijdrage is minimaal 25 euro. Kijk hier want ik doe het wat anders! Er is thee, koffie en lekkers.

We kiezen voor een klein aantal personen zodat er ruim aandacht zal zijn voor iedereen en we op 1.5 meter kunnen deelnemen.

We begroeten je graag zaterdag 21 november vanaf 13:30 uur (inloop).

Lieve groet van Mieke en Jeanette

Klik je hieronder op Middag met Mieke om je aan te melden? Dank je wel!

Meld je aan

Ervaringen na een Middag met Mieke

Contact met mijn overleden zoontje

Wat was het fijn om (weer) bij Jeanette te zijn. Iemand met een luisterde oor, erkenning en herkenning. Vandaag was er ook een medium bij voor het contact met mijn overleden zoontje. Was was dit mooi en waardevol om te horen, ook ik maakte me zorgen over hoe het allemaal gegaan is en of die het wel fijn zou hebben. Ik kom zeker nog eens terug.

Bijzonder mooi en echt heel waardevol

De Middag met Mieke was bijzonder mooi en echt heel waardevol. Mieke neemt de tijd voor elke persoon. Door het kleine groepje ontstond echt een band tussen de mensen die middag, het lotgenoten contact voelde intens goed (voor mij.)