Vlindermama in NEL magazine 2

Ik val met de deur in huis. Ik ben heel blij met het artikel in NEL Magazine 2 dat Maartje geschreven heeft. Ze heeft me vorig jaar in mijn praktijk in de Pastorie geïnterviewd. En ze heeft weer een dik tijdschrift met zoveel mooie artikelen gemaakt! Heb je het ook al in huis? Zo bijzonder dat we al de verhalen, tips, inspiratie en tatoo’s kunnen lezen en zien in één mooi blad. Echt heel speciaal .

Als ik terugkijk naar hoe het voor mij was toen Fleurtje doodgeboren werd, toen was er eigenlijk niks. Nou, één boek kreeg ik getipt. Met lege handen. Ik weet echt niet meer of ik het gelezen heb. En het internet bestond nog niet in 1997! Naar mijn idee is 1997 zo’n beetje tussen verstoppen en open vertellen in.

Daarom geniet ik echt van dit tijdschrift. Ik ben al begonnen met lezen!

In NEL2 staat ook een artikel over hoe het is voor een broer of zus om een overleden zusje of broertje te hebben. Mijn zoon Vincent heeft daar een stukje over geschreven. Je kunt het hieronder lezen. Ik was blij verrast met zijn woorden 🙂 Terwijl er niks was in die tijd ben ik met het verlies van Fleurtje naar hem toe wel open geweest en was er gelukkig geen taboe. Het ontroerde me hoe hij het beschreef.

Ik wens je goede Paasdagen, lekker buiten in de tuin of op je balkon!
Hopelijk is er genoeg creativiteit om heerlijk van deze dagen te genieten.

En blijf gezond!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie