Vlindermama Creatief Intuïtief tekenen

Voor moeders die ooit een miskraam hebben meegemaakt, een kind  of kinderen in de zwangerschap, rondom de bevalling of in de jaren erna hebben verloren en voor oma’s van deze kindjes organiseren Chantal Nicolasen en ik de workshop

Vlindermama Creatief Intuïtief tekenen

We starten met het hoofd leeg maken en verbinding maken met je gevoel. Hierna krijg je de tijd en de mogelijkheid om je gevoel en het beeld wat daaruit is ontstaan met (kleur) potloden vast te leggen op papier. Je hoeft niet mooi te kunnen tekenen, het gaat erom dat je vanuit je gevoel een tekening laat ontstaan. Samen kijken we naar de betekenis van de tekening.

We zorgen voor een veilige omgeving met een klein aantal moeders/oma’s zodat je makkelijk in het creatie-proces komt.

En wij zorgen voor alle benodigdheden en er is koffie, thee en lekkers.

Deze workshop wordt gegeven op vrijdag 6 november 2020 vanaf 10:00 uur, inloop vanaf 9:30 uur, en we sluiten om 12:00 uur af op De Bongerd 60 in Oss.

Je bijdrage is minimaal 25 euro. Kijk even hier, want ik doe het iets anders!

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar jeanette@vlindermama.nl.

We kijken naar je uit!

Lieve groet van Chantal en Jeanette.

Mooie dingen in een verdrietige herinnering.

Intuïtief tekenen zag ik staan op het programma van Vlindermama. Weet je ik gaf me intuïtief op.
Niet wetend wat het is, wat het inhoudt, wat je moet doen, met wie en hoe het gaat.
Ik kan er nu antwoord op geven.

Intuïtief betekent volgens mij, toegeven aan een impuls/ gevoel wat in je opkomt. Dat is duidelijk. Maar hoe het werkt moet je ervaren. Ik heb het gedaan. Na een meditatief moment, geleid door iemand van het groepje, ga je aan de slag met gedachten/ gevoel/ kleuren die in je opkomen. De start van het meditatief moment is al een weldaad. Onder het genot van heerlijk rustig zachte muziek op de achtergrond ga je aan de slag met je vel papier, je kleurpotloden en je gedachten. Het werkt zo mooi op deze manier een inkijk te krijgen in je binnenste. Door dat toe te laten gebeuren er de wonderlijkste dingen. Bij mij waren het mooie gedachten. Mooie dingen in een verdrietige herinnering.

Dank je wel Chantal en Jeanette dat ik dit met jullie heb mogen ervaren en kunnen delen.